Sydøstasiatisk kyllingelaksa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydøstasiatisk kyllingelaksa

Sydøstasiatisk kyllingelaksa

med fyldige nudler og cremet kokossauce

I aften laver vi en skøn sydøstasiatisk kyllingelaksa med gulerod, pak choi, kokosmælk, karry, hvidløg, soja og vores færdiglavede krydderiblanding, som vi kalder Ga-Laksa. Vi blander vores laksa med fyldige fuldkornsnudler og topper med grøn pak choi og chili.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Stærk
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ga-Laksa

4 g

Curry-on

½ g

Chiliflager

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

100 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)618 kcal
Energi (kJ)2587 kJ
Fedt15.3 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat68.8 g
Sukker10.7 g
Protein48.5 g
Salt3.3 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Skær pak choi i 2 cm tern (adskil den grønne del fra den hvide). Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og det hvide pak choi i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ga-Laksa, Curry-on og et nip chiliflager og peber*, og steg videre i 1 min. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde. Gem nudelvand [1/2 dl |1 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt nudler
5

Sænk til middel varme. Tilsæt kylling, kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce og nudelvand, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt nudler, og vend med sauce. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden.

Server
6

Anret kyllingelaksa i dybe tallerkener. Top med det grønne pak choi. Drys med et nip chiliflager.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image