Sydamerikansk svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydamerikansk svinekød

Sydamerikansk svinekød

med granatæblebulgur og mild yoghurt

I aften steger vi mørt svinekød, som vi krydrer med vores egen cajun-blanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Farverigt og indbydende tilbehør er granatæblebulgur med agurk og tomat. Vi topper med cremet yoghurt og grøn persille, og så er maden færdig.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

½ stk

Granatæble

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

300 g

Svinekamfilet

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte

4 g

Panamad

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1900 kJ
Kalorier (kcal)454 kcal
Fedt12 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat43.6 g
Sukker14.4 g
Protein39.2 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [3 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, kyllingeboullon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak agurk og tomat groft. 

Hak persille fint.

Forbered granatæble
3

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble [1/2 stk, 2P] til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Panamad i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav granatæblebulgur
5

Vend agurk, tomat, granatæble, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret granatæblebulgur og svinekød på tallerkener.

Top med yoghurt og persille.