Svinemørbradgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinemørbradgryde

Svinemørbradgryde

med vilde ris, peberfrugt og kruspersille

I dag laver vi en vidunderlig svinekødsgryde med peberfrugt, hvidløg, rødløg og gulerod. Gryden bliver cremet af fløde, og får en skøn smag af vores færdiglavede krydderiblanding Ay Cajun-ba. Vi serverer gryden med kogte vilde ris og pynter med persille.

Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Vilde basmatiris

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Svinemørbrad

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

¼ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tomat

1 pose

Timian

1 g

Chiliflager

1 pose

Kruspersille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)618 kcal
Energi (kJ)2587 kJ
Fedt15.73 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat78.66 g
Sukker17.6 g
Protein38.54 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og lad simre under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Forbered råvarer
2

Skær peberfrugt i ½ cm tykke strimler. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær tomat i tern. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] og persille fint. Skær svinemørbrad i 1 cm tykke skiver på et andet skærebræt. 

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svinemørbrad, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, hvidløg og Ay Cajun-ba, og steg i 1-2 min. Tilsæt peberfrugt og gulerod, og steg videre i 5-6 min. Tilsæt madlavningsfløde [½ pakke, 2P], grøntsagsbouillon, tomatpuré [½ spsk | 1 spsk], tomat og timian, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

Tilsæt kød
5

Tilsæt svinemørbrad, og rør rundt i 30 sek, eller indtil gennemvarmet. Krydr med et nip salt* og et stort nip peber*. TIP: Tilsæt et nip chiliflager, hvis du er glad for stærk mad.

Server
6

Anret ris på tallerkener. Top med svinemørbradgryde. Drys med persille.