Skip to main content
Svinemørbrad i cremet flødesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinemørbrad i cremet flødesauce

Svinemørbrad i cremet flødesauce

med kogte kartofler og frisk pæresalat

Et herlig måltid med kjøtt, poteter, saus og salat står på menyen! Mørt svinekjøtt får en fantastisk smak når det stekes i ovnen med vår egen krydderblanding, Hvitløksflørt. Tilbehøret byr på en deilig balanse av søtt og syrlig med en pæresalat med valnøtter. Retten serveres med kokte poteter og en herlig kremet basilikumfløtesaus.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Tree nuts
Milk
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Valnødder

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Svinemørbrad

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

400 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Honning-sennepsdressing

60 g

Blandet salat

1 stk

Basilikum

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

¼ spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2968 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt40.7 g
Mættet fedt20 g
Kulhydrat50 g
Sukker14.1 g
Kostfibre5.9 g
Protein35.9 g
Salt4.8 g
Calcium0.4 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med salt og et nip peber.

Dæk til med låg, og stil til side. 

Tilbered svinemørbrad
2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og salt, og brun i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
3

Imens, hak basilikum fint.

Skær pære i tynde skiver.

Skyl salat.

Lav salat
4

Vend salat og pære med honning-sennepsdressing og et nip salt og peber i en stor skål.

Lav sauce
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Steg hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Krydr med salt og et stort nip peber.

Skær svinemørbrad i 2 cm skiver.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener.

Top med basilikumsauce.

Top salat med valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image