Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Svinemørbrad i cremet flødesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinemørbrad i cremet flødesauce

Svinemørbrad i cremet flødesauce

med kogte kartofler og frisk æblesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i ovnen krydret med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Både sødt og syrligt tilbehør er en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler og en dejligt cremet basilikumflødesauce.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

250 g

Svinemørbrad

400 g

Små kartofler

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)616 kcal
Energi (kJ)2579 kJ
Fedt31.14 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat46.32 g
Sukker11.8 g
Protein36.25 g
Salt3.4 g

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

Tilbered svinemørbrad
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og et nip salt*, og steg i 1-2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering. 

Forbered frugt og grønt
3

Hak basilikum fint. Skær æble i tynde, halve skiver. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Lav salat
4

Bland en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen lige inden servering, så salaten forbliver sprød.

Lav sauce
5

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og basilikum (gem lidt til anretning), og lad simre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*. Skær svinemørbrad i 2 cm skiver. 

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top salat med valnødder. Drys med resterende basilikum.