
Svinekød i flødesauce
med kartofler og æblesalat
I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i strimler med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Både sødt og syrligt tilbehør er en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler og en dejligt cremet basilikumflødesauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
300 g
Svinekamfilet
400 g
Små kartofler
60 g
Blandet salat
1 stk
Æble
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Valnødder
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 5)
efter behov
Smør (trin 5)
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.
Hak basilikum fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Skær svinekød i strimler (5 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Vend svinekød med en smule olivenolie*, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken.
Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen.
Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Pres eller hak hvidløg fint. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, basilikum (gem lidt til anretning), og lad simre 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*.
Anret kartofler, svinekød og salat på tallerkener. Øs flødesauce over. Top med valnødder og resterende basilikum.