HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekød I Flødesauce
topBanner
Svinekød i flødesauce

Svinekød i flødesauce

med kartofler og æblesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i strimler med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Både sødt og syrligt tilbehør er en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler og en dejligt cremet basilikumflødesauce.

Tags:HurtigBørnevenligUnder 650 kcal
Allergener:nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Madlavningsfløde

1 pose

Basilikum

300 g

Svinekamfilet

400 g

Små kartofler

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Valnødder

(IndeholdernødderKan indeholdejordnødder, sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 5)

Smør* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2963.9038 kJ
Kalorier (kcal)708.39 kcal
Fedt41.481 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat46.3186 g
Sukker12.2 g
Protein40.087 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

2

Hak basilikum fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

3

Skær svinekød i strimler (5 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Vend svinekød med en smule olivenolie*, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken.

4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen. 

5

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Pres eller hak hvidløg fint. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, basilikum (gem lidt til anretning), og lad simre 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*.

6

Anret kartofler, svinekød og salat på tallerkener. Øs flødesauce over. Top med valnødder og resterende basilikum.