Svinekød i flødesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekød i flødesauce

Svinekød i flødesauce

med kartofler og æblesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i strimler med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Både sødt og syrligt tilbehør er en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler og en dejligt cremet basilikumflødesauce.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

300 g

Svinekamfilet

400 g

Små kartofler

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Valnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

efter behov

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)708 kcal
Energi (kJ)2964 kJ
Fedt41.48 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat46.32 g
Sukker12.2 g
Protein40.09 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

Hak basilikum
2

Hak basilikum fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Steg kød
3

Skær svinekød i strimler (5 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Vend svinekød med en smule olivenolie*, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken.

Lav æblesalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen. 

Lav flødesauce
5

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Pres eller hak hvidløg fint. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, basilikum (gem lidt til anretning), og lad simre 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*.

Server
6

Anret kartofler, svinekød og salat på tallerkener. Øs flødesauce over. Top med valnødder og resterende basilikum.