Svinekød i sennepsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekød i sennepsauce

Svinekød i sennepsauce

med æblesalat og kartofler

Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk dild og smør, sammen med koteletter og honning og sennepsauce, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

300 g

Svineschnitzel

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Snittet kålsalat

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Æble

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)615 kcal
Energi (kJ)2574 kJ
Fedt23.26 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat63.79 g
Sukker20.1 g
Protein39.39 g
Salt2.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak dild groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde, halve skiver. Halver kartofler (uskrællet).

Bland marinade
2

Kom kartofler (uskrællet) i gryden med kogende vand*, og kog i 12-15 min, eller indtil møre. Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2P], sennep og et skvæt vand* i en lille skål.

Steg svinekød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2 min på hver side. Overfør til en tallerken. Bland æble, snittet salat [1/2 pose, 2P] og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. 

Krydr kartofler
4

Hæld vand fra kartofler. Tilsæt dild (gem lidt til anretning), og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*.

Lav sauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Tilsæt marinade, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og æblesalat på tallerkener. Top med sauce og resterende dild.