HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekød I Sennepsauce
topBanner
Svinekød i sennepsauce

Svinekød i sennepsauce

med æblesalat og kartofler

Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk dild og smør, sammen med koteletter og honning og sennepsauce, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sennepmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 g

Honning

300 g

Svineschnitzel

12 g

Sennep

(Indeholdersennep)

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Æble

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)615.1776 kcal
Energi (kJ)2573.9028 kJ
Fedt23.2545 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat63.7854 g
Sukker20.1 g
Protein39.8345 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak dild groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde, halve skiver. Halver kartofler (uskrællet).

2

Kom kartofler (uskrællet) i gryden med kogende vand*, og kog i 12-15 min, eller indtil møre. Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2P], sennep og et skvæt vand* i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2 min på hver side. Overfør til en tallerken. Bland æble, snittet salat [1/2 pose, 2P] og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. 

4

Hæld vand fra kartofler. Tilsæt dild (gem lidt til anretning), og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Tilsæt marinade, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen.

6

Anret svinekød, kartofler og æblesalat på tallerkener. Top med sauce og resterende dild.