HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStriploin Steak
topBanner
Striploin steak

Striploin steak

med grønne bønner & pommes dauphinoise

Premium

En luksus weekendret, perfekt til gæster, eller bare når familien skal forkæles lidt ekstra. Supermør striploin steak, som I steger lige som I bedst kan lide den. Lækkert tilbehør er stegte grønne bønner med hvidløg, cremet pommes dauphinoise og en fantastisk rødvinssauce.

Allergener:sulfittersellerimælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

60 g

Madlavningsfløde

4 g

Rødvinssauce

(Indeholdersulfitter)

½ dl

Kartofler

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Løg

Hvidløgsfed

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1493.1857 kJ
Kalorier (kcal)356.88 kcal
Fedt23.976 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat3.51 g
Sukker2.2 g
Protein30.98 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde skiver. Kog i 6-8 min, og hæld vand fra. Skær løg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Fordel halvdelen af kartoflerne i et ildfast fad. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste), grøntsagsbouillon og madlavningsfløde. Bring i kog, og hæld ud over kartoflerne i det ildfaste fad. Fordel resterende kartofler ovenpå. Drys med revet ost, og bag i ovnen i 20-25 min.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*. Steg i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, dæk med sølvpapir og lad hvile i et par min. TIP: Steg i yderligere 1-2 min, hvis du vil have bøfferne mere stegt.  VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider. 

4

Skyl bønner under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

5

Opvarm stegepanden (som blev brugt til at stege bøfferne) på middelhøj varme. Tilsæt rødvinssauce og vand* (se ingrediensliste). Rør godt rundt, og lad simre i 1-2 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøfferne.

6

Anret bøffer og pommes dauphinois på tallerkener. Server med bønner og rødvinssauce.