Skip to main content
Stegt andebryst og cremet urtesauce

Stegt andebryst og cremet urtesauce

med rosmarinrodfrugter og sprød pæresalat

4.7
(9)

Har du aldrig smagt kød tilberedt på sous vide-metoden? Du har måske hørt, at det tager lang tid? Ingen problemer, vi har allerede sørget for at aftenens andebryst er tilberedt sous vide, så du kan have et festmåltid klar på under en time. Vi laver velduftende ovnbagte kartofler og pastinak krydret med rosmarin. Vi serverer den sprødstegte and og rodfrugter med en cremet persillesovs med fløde, en sprød pæresalat med rødbede og ristede valnødder, og syrlig tyttebærsyltetøj.

Tags:
Hvedefri
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Antal portioner

½ stk

Rosmarin

4 g

Bouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

50 g

Tyttebærsyltetøj

400 g

Små kartofler

340 g

Andebryst, sous vide

60 g

Blandet salat

1 stk

Pære

40 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

1 stk

Bredbladet persille

½ stk

Pastinak

½ stk

Rødbeder, forkogte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

¼ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Vand til sauce

Energi (kJ)4349 kJ
Kalorier (kcal)1040 kcal
Fedt67.2 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat127.9 g
Sukker85.3 g
Kostfibre24.5 g
Protein38.6 g
Salt2.9 g
Calcium0.4 mg

Fremgangsmåde

Forbered andebryst
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag andebryst ud af køleskabet.

Rids skindet på kryds og tværs, dup tør med køkkenrulle, og krydr med et stort nip salt.

Bag rodfrugter
2

Hak rosmarin fint.

Halver kartofler (uskrællet), og skær pastinak (uskrællet) i 3 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg andebryst
3

Imens, placer andebryst med skindsiden nedad i en stor stegepande på høj varme, og steg i 3 min, eller indtil gylden og sprød.

Sænk til middel varme.

Vend andebryst, og steg videre i 1 min. Overfør til en tallerken.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en mellemstor skål.

Lav salat
4

Imens, hak persille fint.

Skær pære i tynde skiver.

Skær rødbede i 2 cm tern.

Skyl salat.

Vend pære, salat, rødbede, salt, et nip peber og olivenolie i skålen med valnødder.

Lav sovs
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, bouillon, salt, persille og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Skær andebryst i tynde skiver.

Server
6

Anret rodfrugter, andebryst og salat på tallerkener.

Top andebryst med persillesovs.

Server med tyttebærsyltetøj.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image