
Sprøde vegetarquesadillas
med cremet avocadosalsa og limedressing
Aftenens kulinariske rejse går til Spanien, vi skal nemlig lave sprøde vegetarquesadillas. Vi fylder vores quesadillas med løg, majs, sorte bønner, sriracha og hvidløg. Skønt tilbehør er en frisk avocadosalsa med tomat og lime og en cremet limedressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 dåse
Majs
1 pakke
Sorte bønner
1 stk
Tomat
1 stk
Avocado
1 stk
Lime
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Panamad
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
20 g
Sriracha
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
½ dl
Vand (trin 3)
1 tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint. Skær tomat i 1 cm tern, og halver lime. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Hæld væde fra majs, og skyl sorte bønner under koldt vand i en si. Bland tomat, avocado, limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [½ spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

Opvarm en stor, tør stegepande på høj varme. Steg majs med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil de begynder at få farve. Overfør til en skål. Mos halvdelen af sorte bønner i en lille skål med en gaffel.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt majs, sorte bønner (hele og moste), Panamad, Ay Cajun-ba, sriracha og hvidløg. Krydr med salt [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1 min. Tilsæt vand [½ dl | 1 dl], og lad simre videre i 1 min, eller indtil vandet er fordampet. Tag panden af varmen, og tilsæt revet mozzarella.

Fyld tortillabrød med bønnefyld, og fold på midten til quesadillas (4 pr. person).

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Steg quesadillas i 3-4 min på hver side. Bland crème fraiche [½ pakke, 2P], et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål. TIP: Steg 4 quesadillas ad gangen.

Anret quesadillas og avocadosalsa på tallerkener. Server med limedressing.