HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprøde Vegetarquesadillas
topBanner
Sprøde vegetarquesadillas

Sprøde vegetarquesadillas

med cremet avocadosalsa og limedressing

Aftenens kulinariske rejse går til Spanien, vi skal nemlig lave sprøde vegetarquesadillas. Vi fylder vores quesadillas med løg, majs, sorte bønner, sriracha og hvidløg. Skønt tilbehør er en frisk avocadosalsa med tomat og lime og en cremet limedressing.

Tags:One PanVegetariskStærk
Allergener:mælkglutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Majs

1 pakke

Sorte bønner

1 stk

Tomat

1 stk

Avocado

1 stk

Lime

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

4 g

Panamad

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

20 g

Sriracha

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

1 tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)947 kcal
Energi (kJ)3962 kJ
Fedt42.4 g
Mættet fedt16.3 g
Kulhydrat95.71 g
Sukker15.2 g
Protein31.29 g
Salt6.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak løg og hvidløg fint. Skær tomat i 1 cm tern, og halver lime. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Hæld væde fra majs, og skyl sorte bønner under koldt vand i en si. Bland tomat, avocado, limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [½ spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

2

Opvarm en stor, tør stegepande på høj varme. Steg majs med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil de begynder at få farve. Overfør til en skål. Mos halvdelen af sorte bønner i en lille skål med en gaffel.

3

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt majs, sorte bønner (hele og moste), Panamad, Ay Cajun-ba, sriracha og hvidløg. Krydr med salt [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1 min. Tilsæt vand [½ dl | 1 dl], og lad simre videre i 1 min, eller indtil vandet er fordampet. Tag panden af varmen, og tilsæt revet mozzarella.

4

Fyld tortillabrød med bønnefyld, og fold på midten til quesadillas (4 pr. person).

5

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Steg quesadillas i 3-4 min på hver side. Bland crème fraiche [½ pakke, 2P], et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål. TIP: Steg 4 quesadillas ad gangen.

6

Anret quesadillas og avocadosalsa på tallerkener. Server med limedressing.