topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde vegetarquesadillas

Sprøde vegetarquesadillas

med cremet avocadosalsa og limedressing

Aftenens kulinariske rejse går til Spanien, vi skal nemlig lave sprøde vegetarquesadillas. Vi fylder vores quesadillas med løg, majs, sorte bønner, sriracha og hvidløg. Skønt tilbehør er en frisk avocadosalsa med tomat og lime og en cremet limedressing.

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

1 pakke

Sorte bønner

1 stk

Tomat

1 stk

Avocado

1 stk

Lime

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Sriracha

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

1 tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3962 kJ
Kalorier (kcal)947 kcal
Fedt42.4 g
Mættet fedt16.3 g
Kulhydrat95.7 g
Sukker15.2 g
Protein31.3 g
Salt6.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg og hvidløg fint. Skær tomat i 1 cm tern, og halver lime. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Hæld væde fra majs, og skyl sorte bønner under koldt vand i en si. Bland tomat, avocado, limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [½ spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

Steg majs
2

Opvarm en stor, tør stegepande på høj varme. Steg majs med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil de begynder at få farve. Overfør til en skål. Mos halvdelen af sorte bønner i en lille skål med en gaffel.

Lav bønnefyld
3

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt majs, sorte bønner (hele og moste), Panamad, Ay Cajun-ba, sriracha og hvidløg. Krydr med salt [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1 min. Tilsæt vand [½ dl | 1 dl], og lad simre videre i 1 min, eller indtil vandet er fordampet. Tag panden af varmen, og tilsæt revet mozzarella.

Fyld tortillas
4

Fyld tortillabrød med bønnefyld, og fold på midten til quesadillas (4 pr. person).

Steg quesadillas
5

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Steg quesadillas i 3-4 min på hver side. Bland crème fraiche [½ pakke, 2P], et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål. TIP: Steg 4 quesadillas ad gangen.

Server
6

Anret quesadillas og avocadosalsa på tallerkener. Server med limedressing.