Sprød prosciutto- og ricottabrioche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød prosciutto- og ricottabrioche

Sprød prosciutto- og ricottabrioche

med urtefritter og frisk rucolasalat

Prøv et tvist på den klassiske burger med vores Sprød prosciutto-og ricottabrioche. I denne nemme ret kombinerer vi luftige briocheboller med ovnbagt prosciutto, rucolasalat og en cremet basilikum- og ricottacreme. Hele herligheden serveres med gyldne fritter og en klat aioli.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 stk

Tomat

500 g

Kartofler

50 g

Prosciutto

1 pose

Basilikum

1 g

Oregano, tørret

40 g

Rucola

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3331 kJ
Kalorier (kcal)796 kcal
Fedt34.6 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat96.8 g
Sukker15.7 g
Protein25.1 g
Salt6.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Imens, hak basilikum fint.

Hak tomat groft.

Halver citron.

Skyl rucola.

Bland basilikum, ricotta, salt, vand og et nip peber i en lille skål.

Steg prosciutto
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Varm boller
4

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Bland salat
5

Bland rucola, tomat, olivenolie, salt og et skvæt citronsaft i en stor skål.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Smør boller med ricottacreme, og fyld med prosciutto og rucolasalat.

Server med aioli og resterende salat.