
Prøv et tvist på den klassiske burger med vores Sprød prosciutto-og ricottabrioche. I denne nemme ret kombinerer vi luftige briocheboller med ovnbagt prosciutto, rucolasalat og en cremet basilikum- og ricottacreme. Hele herligheden serveres med gyldne fritter og en klat aioli.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
1 stk
Tomat
500 g
Kartofler
50 g
Prosciutto
1 pose
Basilikum
1 g
Oregano, tørret
40 g
Rucola
100 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, hak basilikum fint.
Hak tomat groft.
Halver citron.
Skyl rucola.
Bland basilikum, ricotta, salt, vand og et nip peber i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Bland rucola, tomat, olivenolie, salt og et skvæt citronsaft i en stor skål.

Anret fritter på tallerkener.
Smør boller med ricottacreme, og fyld med prosciutto og rucolasalat.
Server med aioli og resterende salat.