Skip to main content
Sprød prosciutto- og ricottabrioche

Sprød prosciutto- og ricottabrioche

med urtefritter og frisk rucolasalat

3.8
(43)

Prøv et tvist på den klassiske burger med vores Sprød prosciutto-og ricottabrioche. I denne nemme ret kombinerer vi luftige briocheboller med ovnbagt prosciutto, rucolasalat og en cremet basilikum- og ricottacreme. Hele herligheden serveres med gyldne fritter og en klat aioli.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 stk

Tomat

500 g

Kartofler

50 g

Prosciutto

1 pose

Basilikum

1 g

Oregano, tørret

40 g

Rucola

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3331 kJ
Kalorier (kcal)796 kcal
Fedt34.6 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat96.8 g
Sukker15.7 g
Kostfibre6.6 g
Protein25.1 g
Salt6.3 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1273 mg
Calcium5.5 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Imens, hak basilikum fint.

Hak tomat groft.

Halver citron.

Skyl rucola.

Bland basilikum, ricotta, salt, vand og et nip peber i en lille skål.

Steg prosciutto
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Varm boller
4

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Bland salat
5

Bland rucola, tomat, olivenolie, salt og et skvæt citronsaft i en stor skål.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Smør boller med ricottacreme, og fyld med prosciutto og rucolasalat.

Server med aioli og resterende salat.