Prøv et tvist på den klassiske burger med vores Sprød prosciutto-og ricottabrioche. I denne nemme ret kombinerer vi luftige briocheboller med ovnbagt prosciutto, rucolasalat og en cremet basilikum- og ricottacreme. Hele herligheden serveres med gyldne fritter og en klat aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 stk
Tomat
500 g
Kartofler
50 g
Prosciutto
1 pose
Basilikum
1 g
Oregano, tørret
40 g
Rucola
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak basilikum fint.
Hak tomat groft.
Halver citron.
Skyl rucola.
Bland basilikum, ricotta, salt, vand og et nip peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Bland rucola, tomat, olivenolie, salt og et skvæt citronsaft i en stor skål.
Anret fritter på tallerkener.
Smør boller med ricottacreme, og fyld med prosciutto og rucolasalat.
Server med aioli og resterende salat.