HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Pankoblomkål
topBanner
Sprød pankoblomkål

Sprød pankoblomkål

med hvidløgsris og lynstegte grøntsager

Her byder vi på masser af lækre råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Det sprøde pankopanerede blomkål bages til perfektion i ovnen. Samtidig koger vi cremede hvidløgsris og lynsteger gulerod, spinat og hvid forårsløgløg. Vi topper med asiatisk mayonnaise og grøn forårsløg, og så er maden er klar!

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepglutensesamsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

2 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

1 stk

Gulerod

2 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholderæg, sennep, gluten, sesam, soja)

150 g

Jasminris

275 g

Blomkål

1 g

Chiliflager

12.5 g

Ketchup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

3 dl

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)770.1375 kcal
Energi (kJ)3222.2554 kJ
Fedt36.329 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat91.8652 g
Sukker12.5 g
Protein14.6615 g
Salt2.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær blomkål i små buketter. Bland aioli, et nip chiliflager, ketchup [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber* til en dressing i en stor skål. Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing. Tilsæt panko, og vend med blomkål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Skyl spinat, og hak groft. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skær agurk i tynde skiver.

4

Bland asiatisk mayonnaise, et nip chiliflager og et skvæt vand* i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt spinat og det hvide forårsløg, og steg i 1-2 min. Krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret hvidløgsris og stegte grøntsager i dybe tallerkener. Top med blomkål og agurk. Dryp med chilimayonnaise. Drys med det grønne forårsløg.