
Er i også helt vilde med falafel? Bare rolig, vi har lavet dem klar, så de bare skal steges i nogle minutter, så er de færdige! Så er der mere tid til at tilberede krydrede kartoffelbåde og en frisk salat, som får bid af kål, smuk farve af agurk, og ekstra lækker smag af forårsløg. Vi topper lækkerierne med en fantastisk lækker hjemmelavet ranchdressing!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Panamad
1 stk
Agurk
500 g
Kartofler
½ pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 pose
Purløg
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Forårsløg
250 g
Falafel

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Hak purløg fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], aioli, purløg (gem lidt til anretning), et skvæt vand* og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Skær agurk i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Bland kålblanding, agurk, forårsløg, en tredjedel af ranchdressing og en smule olivenolie* i en stor skål.

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når kartoflerne har 5 min tilbage. Steg falafler i 2-3 min på hver side, eller indtil sprøde og gennemvarme.

Anret kartofler og falafler på tallerkener. Top med resterende ranchdressing og purløg. Server med kålsalat.