Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Sprød blomkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød blomkål

Sprød blomkål

med krydret kartoffelbåde og grøn salat

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, og nyd den himmelsk gode smag. Den forfriskende salat gør denne til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:
Mælkefri
Nem
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Blandet salat

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Panamad

500 g

Bagekartoffel

275 g

Blomkål

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)642 kcal
Energi (kJ)2687 kJ
Fedt27.7 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat81.7 g
Sukker19.1 g
Protein15.2 g
Salt3 g

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Ginger Ninja og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Vend blomkål med mayonnaise, Panamad, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en mellemstor skål. Tilsæt panko, og vend sammen indtil helt dækket.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panering. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprød.

Forbered grøntsager
4

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk fint.

Lav salat
5

Vend salat, tomat og agurk i en mellemstor skål, når kartoflerne har 5 min tilbage. Tilsæt olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt* og peber*, og vend sammen.

Server
6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image