
Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, og nyd den himmelsk gode smag. Den forfriskende salat gør denne til en perfekt afbalanceret ret.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
60 g
Blandet salat
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Panamad
500 g
Kartofler
275 g
Blomkål
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 2)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Ginger Ninja og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

Skær blomkål i små buketter. Vend blomkål med mayonnaise, Panamad, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en mellemstor skål. Tilsæt panko, og vend sammen indtil helt dækket.

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panering. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprød.

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk fint.

Vend salat, tomat og agurk i en mellemstor skål, når kartoflerne har 5 min tilbage. Tilsæt olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt* og peber*, og vend sammen.

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.