
I aften frister vi med en fantastisk kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte grøntsager, en radiseslaw med kål og citrusfrugt og en cremet hvidløgsdressing.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
1 stk
Citrusfrugt
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
2 stk
Rødbede
75 g
Radiser
75 g
Rødkål, skåret
275 g
Blomkål
1 stk
Pastinak
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til slaw
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod, pastinak og rødbede (uskrællet) i 2 cm både.
Skær blomkål i 2 cm buketter.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, skær citrusfrugt i både.
Bland rødkål, salt og et skvæt citrusfrugtsaft i en mellemstor skål.

Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panko.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, skær radiser i tynde skiver.
Vend radiser i skålen med rødkål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Anret grøntsager, radiseslaw og kylling på tallerkener.
Server med hvidløgsyoghurt.

