topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med frisk radiseslaw og ovnbagte rodfrugter

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med den fantastiske kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte rodfrugter, en radiseslaw med kål og citron og en cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Nem
Børnevenlig
Proteinrig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Rødkål, skåret

75 g

Radiser

½ stk

Citron

½ stk

Hvidløgsfed

300 g

Kartofler

2 stk

Gulerod

1 stk

Rødbede

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2691 kJ
Kalorier (kcal)643 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat67.5 g
Sukker21.1 g
Protein48.8 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Skræl rødbede, og skær i 2 cm både.

Fordel rodfrugter på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered slaw
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Bland rødkål, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål.

Paner kylling
3

Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt. 

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panko.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Brug 2 stegepander til 4P.

Lav radiseslaw
5

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Vend radiser i skålen med rødkål.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret rodfrugter, radiseslaw og kylling på tallerkener. 

Server med hvidløgsyoghurt.