Krydret chorizo- og rødløgspizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret chorizo- og rødløgspizza

Krydret chorizo- og rødløgspizza

med sprød zucchini- og rucolasalat

Skal i aften være pizza night? Så har vi den perfekte opskrift! Vores lækre pizzadej toppes med frisk chorizo, tomatsauce, chiliflager, gouda og rødløg. Når den gyldne pizza kommer ud af ovnen og dufter himmelsk, topper du med finrevet ost og serverer med en sprød og syrlig salat. Buon appetito, som italienerne ville sige!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

70 g

Tomatpuré

75 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

40 g

Rucola

1 stk

Zucchini

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)

10 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand til sauce

2 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til pizza

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4631 kJ
Kalorier (kcal)1107 kcal
Fedt51.8 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat112.9 g
Sukker17.6 g
Protein48.1 g
Salt6.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered pizzadej
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter. 

Overfør forsigtigt pizzadej til en bageplade med bagepapir.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Forbered topping
2

Imens, bland tomatpuré, vand, salt, sukker og et nip peber i en lille skål.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bag pizza
3

Top pizzadej med tomatsauce, gouda, chiliflager, rødløg og chorizo.

Dryp kanten med olivenolie.

Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered grøntsager
4

Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Skyl rucola.

Lav salat
5

Bland zucchini, rucola, solsikkekerner, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Top pizza med finrevet ost.

Anret pizza på tallerkener.

Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image