Skal i aften være pizza night? Så har vi den perfekte opskrift! Vores lækre pizzadej toppes med frisk chorizo, tomatsauce, chiliflager, gouda og rødløg. Når den gyldne pizza kommer ud af ovnen og dufter himmelsk, topper du med finrevet ost og serverer med en sprød og syrlig salat. Buon appetito, som italienerne ville sige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
70 g
Tomatpuré
75 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
40 g
Rucola
1 stk
Zucchini
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)
10 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
2 spsk
Vand til sauce
2 tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Olie til pizza
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Overfør forsigtigt pizzadej til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Imens, bland tomatpuré, vand, salt, sukker og et nip peber i en lille skål.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Top pizzadej med tomatsauce, gouda, chiliflager, rødløg og chorizo.
Dryp kanten med olivenolie.
Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Skyl rucola.
Bland zucchini, rucola, solsikkekerner, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Top pizza med finrevet ost.
Anret pizza på tallerkener.
Server med salat.