topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy caponata

Spicy caponata

med frisk pasta og høvlet italiensk ost

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Tagliolini er en pasta, der minder om tagliatelle, og den passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og ricotta. Vi topper med revet hård ost, som smelter sammen med herlighederne!

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Selleri
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

1 stk

Rød chili

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)664 kcal
Energi (kJ)2776 kJ
Fedt18.8 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat101.6 g
Sukker25.9 g
Protein24 g
Salt5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. 

Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugt i 1 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne

Forbered råvarer
2

Skær løg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. 

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak chili [1/2 stk, 2P] fint. 

Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint.

Steg løg
3

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. 

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.

Lav caponata
4

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, vand [1 dl I 2 dl], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet. 

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. 

Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Tilsæt pasta
5

Vend pasta og halvdelen af bagte grøntsager i stegepanden med tomatsauce. 

Smag til med salt og peber. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret caponata i dybe tallerkener. 

Top med resterende bagte grøntsager. 

Drys med chili, høvlet ost og resterende timian.