Spansk inspireret paneret grillost-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk inspireret paneret grillost-bowl

Spansk inspireret paneret grillost-bowl

med persilleris og 'bravas'-sauce

Lad de spanske saucer 'bravas' og aioli krydre denne spanskinspirerede bowl med luftige basmatiris og sprødpaneret grillost. Smagsgivere som frisk basilikum og olivenolie fuldender måltidets friske rucola-agurkesalat.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Bredbladet persille

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

150 g

Basmatiris

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Røget paprika

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 dåse

Tomatpuré

40 g

Rucola

1 stk

Agurk

1 stk

Citron

1 pose

Basilikum

½ g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

1

Æg til panering

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4304 kJ
Kalorier (kcal)1029 kcal
Fedt51.8 g
Mættet fedt28.1 g
Kulhydrat104.8 g
Sukker12.7 g
Protein42 g
Salt6.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered salat
2

Imens, skyl rucola.

Hak basilikum fint.

Skær agurk i halve skiver.

Bland agurk, rucola og basilikum i en stor skål.

Lav bravassauce
3

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg hvidløg, Hvide Løjer & Urter, chiliflager, sukker og tomatpuré i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tag gryden af varmen.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg grillost
4

Skær grillost i 2 cm tern.

Pisk æg i en dyb tallerken. Bland panko og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. 

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Krydr med salt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav salat
5

Imens, hak persille fint.

Halver citron.

Tilsæt et skvæt citronsaft, salt og olivenolie til skålen med salat.

Vend persille i gryden med ris lige inden servering.

Server
6

Anret ris, salat og grillost i dybe tallerkener.

Top med bravas-sauce.

Dryp med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image