HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpansk Chorizobowl
topBanner
Spansk chorizobowl

Spansk chorizobowl

med perlecouscous og græsk salatost

Karamelliser krydret chorizo ​​sammen med løg og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.

Tags:HurtigStærk
Allergener:MælkGlutenSulfitterSelleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

275 g

Blomkål

100 g

Græsk salatost

(IndeholderMælk)

4 g

Panamad

200 g

Chorizo-pølse

(IndeholderMælk)

170 g

Perlecouscous

(IndeholderGluten)

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 4)

4 dl

Vand (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)743 kcal
Energi (kJ)3111 kJ
Fedt31.69 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat78.81 g
Sukker16.4 g
Protein35.81 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær blomkål i små buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min.

3

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.

4

Tilsæt balsamico, vand* [1 spsk | 2 spsk] og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.

5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak persille og spinat groft. Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål, halvdelen af persille og halvdelen af salatost i en stor skål. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret chorizocouscous i skåle. Top med en smule salatost og resterende persille.