HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSød Chilimarineret Svinekød
topBanner
Sød chilimarineret svinekød

Sød chilimarineret svinekød

med stegt broccolini og bouillonkogt jasminris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. Det lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt broccolini og perfekt kogt jasminris.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojaselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

300 g

Svineschnitzel

75 g

Broccolini

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Jasminris

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

Ingefær

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)643.36 kcal
Energi (kJ)2691.8181 kJ
Fedt14.99 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat86.3526 g
Sukker19.3 g
Protein40.0195 g
Salt4.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl I 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær broccolini [1/2 pose, 2P] i 3 cm store stykker. Hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt gulerod, rødløg og broccolini, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Smag til med salt* og peber*, og overfør til en skål med låg, så grøntsagerne holdes varme.

4

Bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage af stegetiden, og rør godt rundt indtil gennemvarmet.

6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med svinekød. Drys med koriander. Server med limebåde.