Sød chilimarineret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chilimarineret svinekød

Sød chilimarineret svinekød

med stegt broccolini og bouillonkogte ris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. Det lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt broccolini og perfekt kogt jasminris.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

75 g

Broccolini

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

½ stk

Lime

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Ingefær

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2699 kJ
Kalorier (kcal)645 kcal
Fedt15.5 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat85.5 g
Sukker18.6 g
Protein39.4 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl I 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak broccolini [1/2 pose, 2P] groft.

Hak hvidløg fint, og riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod, rødløg og broccolini i 3-4 min, eller indtil næsten møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Bland sauce
4

Imens, bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær [2 tsk | 4 tsk] og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Krydr grøntsager med salt og peber, og overfør til en skål med låg.

Steg kød
5

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage, og rør rundt indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret ris og grøntsager på tallerkener.

Top med svinekød.

Server med limebåde.