Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. Det lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt broccolini og perfekt kogt jasminris.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
300 g
Svineschnitzel
75 g
Broccolini
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
1 stk
Lime, økologisk
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
½ stk
Ingefær
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand* [3 dl I 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris, rør rundt, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær broccolini [1/2 pose, 2P] i 3 cm store stykker. Hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt gulerod, rødløg og broccolini, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Smag til med salt* og peber*, og overfør til en skål med låg, så grøntsagerne holdes varme.
Bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage af stegetiden, og rør godt rundt indtil gennemvarmet.
Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med svinekød. Drys med koriander. Server med limebåde.