Skip to main content
Skandinaviske lakse-hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Skandinaviske lakse-hotdogs

Skandinaviske lakse-hotdogs

med ovnbagte fritter og æblesalat

I aften laver vi innovative hotdogs med cajunkrydret stegt laks, citronsyltet rødløg og dildressing. Vi serverer vores hotdogs med hjemmelavede krydrede fritter, en frisk æblesalat med honning-sennepsdressing, og aioli.

Allergener:
Pesce
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede
Avoine
Gluten
Milk
Senf
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

4 g

Ay Cajun-ba

2 stk

Pølsebrød

500 g

Kartofler

2 g

Citronpeber

1 pose

Dild

½ stk

Hvidløgsfed

75 ml

Yoghurt

40 g

Honning-sennepsdressing

1 stk

Agurk

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

½ stk

Citron

½ stk

Rødløg

80 g

Aioli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4719 kJ
Kalorier (kcal)1128 kcal
Fedt63.3 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat98.3 g
Sukker24.2 g
Kostfibre9.9 g
Protein41.2 g
Kolesterol100 mg
Salt5.8 g
Potassium1150.5 mg
Calcium21.5 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med citronpeber, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

Sylt rødløg
2

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver citron [½ stk, 2P].

Pres citronsaft i en lille skål.

Tilsæt sukker [1/2 tsk I 1 tsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og rødløg, vend sammen, og stil til side. 

Hæld lage fra inden servering.

Forbered grøntsager
3

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skyl salat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en lille gryde, eller i microbølgeovn. Stil til side.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og fjern forsigt skind. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Lav dressing
5

Imens, bland æble, salatblanding, honning-sennepsdressing, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. 

Hak dild fint.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. 

Bland yoghurt, hvidløg, dild, og et nip salt og peber i en lille skål.

Pensl pølsebrød med smeltet smør, kom dem direkte på risten, og bag i 2-3 min, indtil gennemvarme.

Server
6

Fyld hotdogs med agurk, salat, laks, dilddressing og syltet rødløg.

Vend resterende agurk med salat. 

Server med fritter, salat, dressing og aioli. 

TIP: Del eventuelt laks i mindre stykker.