Sej i cremet sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sej i cremet sauce

Sej i cremet sauce

med ovnbagte kartofler, porre & tomat

Denne uges fiskeret byder på masser af skønne ingredienser. Vi laver en fantastisk cremet tomatsauce med hvidløg, porre, fløde og ost. Sejen får lov til at simre i saucen indtil den har fået perfekt konsistens. De sprøde, ovnbagte kartofler er et perfekt tilbehør.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Skalotteløg

2 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

1 stk

Porre

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)498 kcal
Energi (kJ)2086 kJ
Fedt16.76 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat55.79 g
Sukker13.1 g
Protein31.39 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak skalotteløg fint. Skær porre i tynde, halve skiver. Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg hvidløg og skalotteløg i 2 min. Tilsæt porre, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt tomat, og steg i yderligere 1-2 min.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, halvdelen af revet ost og halvdelen af persille, og lad simre i 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*.

Tilbered fisk
5

Tilsæt fisk, og lad simre på middellav varme i 4-6 min. Vend fisk, og lad simre i yderligere 4-6 min. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, ovnbagte kartofler og sauce i dybe tallerkener. Drys med persille og resterende revet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image