topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzelburger

Schnitzelburger

med æbleslaw og fritter

Schnitzelburger med æbleslaw og fritter - behøver vi at sige mere? Denne burger er lavet med panerede schnitzler og hjemmelavede fritter med en lækker æbleslaw. Ja, du læste rigtigt! Æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie udgør den perfekte æbleslaw. Med hjemmelavede fritter på sidelinjen er denne middag et trofæ værd ved EM. Perfekt både før, under og efter fodboldkampen!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)676 kcal
Energi (kJ)2829 kJ
Fedt28.02 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat67.26 g
Sukker12.7 g
Protein40.94 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Paner schnitzler
2

Bland panko, Panamad og et stort nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend schnitzel i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

Lav æbleslaw
3

Skær æble i tynde skiver. Bland en smule olivenolie*, snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg schnitzler
4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Varm boller
5

Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med schnitzler og æbleslaw. Server med fritter og overskydende æbleslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image