topBanner
Schnitzelburger

Schnitzelburger

med æbleslaw og fritter

Schnitzelburger med æbleslaw og fritter - behøver vi at sige mere? Denne burger er lavet med panerede schnitzler og hjemmelavede fritter med en lækker æbleslaw. Ja, du læste rigtigt! Æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie udgør den perfekte æbleslaw. Med hjemmelavede fritter på sidelinjen er denne middag et trofæ værd ved EM. Perfekt både før, under og efter fodboldkampen!

Tags:Børnevenlig
Allergener:ægsennepglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdeKan indeholde spor af sesam, Kan indeholde spor af soja, Kan indeholde spor af nødder)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

75 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3896 kJ
Kalorier (kcal)931 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat110 g
Sukker21 g
Protein49 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Bland panko, Panamad og et stort nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend schnitzel i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

3

Skær æble i tynde skiver. Bland en smule olivenolie*, snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med schnitzler og æbleslaw. Server med fritter og overskydende æbleslaw.