HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchnitzel
topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & ovnbagte kartofler

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3141.5564 kJ
Kalorier (kcal)750.85 kcal
Fedt34.8425 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat68.8075 g
Sukker13.9 g
Protein41.9375 g
Salt2.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Pisk æg* i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en anden skål. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Skær æble i 1 cm tern.

5

Bland æble, snittet salat, aioli, og et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.