HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSataykylling
topBanner
Sataykylling

Sataykylling

med vilde ris & koriander

Føles det langt til Indonesien? Bare rolig, om mindre end en time kommer du til at føle, at du er der, når du tager første bid af denne gastronomiske sensation. Delikat kylling marineret i flot og velsmagende sataysauce! Den liflige vildrissalat er en fest for både øjne og mund med smukke grøntsager og et hav af smage.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:glutensojafiskjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

150 g

Kålblanding, skåret

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Chili

100 g

Sataysauce

(Indeholdergluten, soja, fisk, jordnødder)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebrystfilet

1 stk

Gulerod

150 g

Basmatiris, vilde

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

efter behov

Smør* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2057.6074 kJ
Kalorier (kcal)491.78 kcal
Fedt2.5278 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat72.5901 g
Sukker8.1 g
Protein43.4695 g
Salt2.7 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Riv limeskal fint, og skær lime i både. Bland sataysauce, sojasauce, limeskal og et skvæt limesaft i en lille skål. Smag til med et nip salt* og peber*.

4

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit chili fint. Hak koriander groft. Bland kålblanding, gulerod, halvdelen af koriander og 1/4 af sataymarinade i en skål. Smag til med salt* og peber*.

5

Tag panden med kylling af varmen, når den er færdigstegt, og tilsæt resterende sataymarinade. Vend sammen indtil kyllingen er dækket. Skær kylling i skiver.

6

Anret hvidløgsris og salat på tallerkener. Top med sataykylling. Dryp med overskydende sataymarinade fra stegepanden. Drys med chili og resterende koriander. Server med resterende limebåde.