topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sataykylling

Sataykylling

med vilde ris & koriander

Føles det langt til Indonesien? Bare rolig, om mindre end en time kommer du til at føle, at du er der, når du tager første bid af denne gastronomiske sensation. Delikat kylling marineret i flot og velsmagende sataysauce! Den liflige vildrissalat er en fest for både øjne og mund med smukke grøntsager og et hav af smage.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Rød chili

100 g

Sataysauce

(Indeholder Soja, Jordnødder, Fisk, Gluten)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Gulerod

150 g

Vilde basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)492 kcal
Energi (kJ)2058 kJ
Fedt2.53 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat72.59 g
Sukker8.1 g
Protein43.47 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kylling
2

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland sataymarinade
3

Riv limeskal fint, og skær lime i både. Bland sataysauce, sojasauce, limeskal og et skvæt limesaft i en lille skål. Smag til med et nip salt* og peber*.

Bland salat
4

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit chili fint. Hak koriander groft. Bland kålblanding, gulerod, halvdelen af koriander og 1/4 af sataymarinade i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Tilsæt sataymarinade
5

Tag panden med kylling af varmen, når den er færdigstegt, og tilsæt resterende sataymarinade. Vend sammen indtil kyllingen er dækket. Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret hvidløgsris og salat på tallerkener. Top med sataykylling. Dryp med overskydende sataymarinade fra stegepanden. Drys med chili og resterende koriander. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image