
Træd ind i krydderiernes verden med vores Indiske tikka masala-laks. Her steger vi en skøn laksefilet vendt i vores egen tikka masala-krydderipasta, og vi har kælet for tilbehøret: Luftig bulgur vendt med koriander og ristede cashewnødder, en frisk og syrlig agurke-tomatsalat med citrusfrugtsyltede løg, og en aromatisk hvidløgsyoghurt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
15 g
Tikka masala
1 stk
Citrusfrugt
250 g
Cherrytomater
1 stk
Agurk
1 stk
Mynte & koriander
½ stk
Løg
20 g
Cashewnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Gluten, Havre, Rug, Byg, Jordnødder, Sesam, Spelt, Hvede)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
½ stk
Hvidløgsfed
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
½ tsk
Sukker til syltning

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, halver citrusfrugt.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Bland løg, et skvæt citrusfrugtsaft, sukker og et stort nip salt i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med tikka masala og et nip salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Imens, hak agurk groft.
Halver cherrytomater.
Vend agurk og cherrytomater i skålen med løg.
Hak koriander og mynte fint hver for sig.
Hak cashewnødder groft.
Vend mynte i agurke-tomatsalat lige inden servering.
Vend koriander og cashewnødder i gryden med bulgur.

Anret bulgur, salat og laks på tallerkener.
Top laks med hvidløgsyoghurt.