
Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores saftige æbleburger, og lad den kildrende sødme af karamelliserede løg bane vejen for de robuste, saltede kartoffelfritter. Indkapsl smagene i varme briocheboller, og top med frisk rucola.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Løg
1 stk
Æble
12.5 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
40 g
Rucola
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 spsk
Smør (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middel varme.
Steg løg i 10-15 min, eller indtil bløde og karamelliseret.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], når der er 5 min tilbage.

Skræl æble, og riv groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, æble, rasp [1/2 pose, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
Top med finrevet ost, når der er 4 min tilbage, og dæk til med låg, så osten smelter.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.
Imens, skyl rucola.
Vend rucola med en smule olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Smør boller med mayonnaise.
Fyld med rucola, bøffer og løg.
Server med fritter og resterende rucola.