HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSaag Paneer Inspireret Grillost
topBanner
Saag paneer-inspireret grillost

Saag paneer-inspireret grillost

med basmatiris og sprøde hvidløgstortillas

Aldrig hørt om saag paneer? Det er en vidunderlig indisk gryderet med spinat og ost! I vores version får de selskab af løg, tomater, fløde og chili! Vi serverer vores krydrede saag paneer med luftige basmatiris og sprøde hvidløgstortillas.

Tags:HurtigVegetariskStærk
Allergener:MælkSelleriGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

4 g

Curry-on

½ pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

2 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

½ g

Chiliflager

2 stk

Tortillabrød

(IndeholderGluten)

1 stk

Grillost

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 dl

Vand (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1211 kcal
Energi (kJ)5066 kJ
Fedt53.93 g
Mættet fedt32.1 g
Kulhydrat131.31 g
Sukker11.4 g
Protein44.46 g
Salt6.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220ºC/200ºC varmluft. Tag smør ud af køleskabet. Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær grillost i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg grillost i 4-5 min, eller indtil let brunet. Overfør til en tallerken.

3

Hak tomat og løg fint. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag, og riv i mindre stykker.

4

Bland smør [1 spsk | 2 spsk], et nip salt og halvdelen af hvidløg i en lille skål. Fordel hvidløgssmør på tortillabrød, og bag i 2-3 min, eller indtil gennemvarme og sprøde. Tag tortillas ud af ovnen, og del i kvarte.

5

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg løg, ingefær, Curry-on og resterende hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde. Sænk til middel varme, og tilsæt tomat, vand [1 dl | 2 dl], madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip chiliflager. Tilsæt spinat og grillost til stegepanden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med saag paneer. Drys med et nip chiliflager. Server med hvidløgstortillas.