Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med færdigrøget laks, som vi steger med hvidløg, zucchini og tomater, og som vi derefter koger sammen med æg, fløde og ost. Vi blander derefter den vidunderligt cremede laksesauce med spaghetti! Hvis der skulle blive rester, smager det også fantastisk koldt dagen efter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Dild
½ stk
Zucchini
1 stk
Citron, økologisk
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
4 g
Kyllingebouillon
2 stk
Tomat
2 stk
Æg (trin 3)
1 tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og tomat i 2 cm tern. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak dild fint. Hak laks groft.
Pisk madlavningsfløde, æggeblomme* [2 stk I 4 stk], finrevet ost, kyllingebouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Ved kun at bruge æggeblommen bliver saucen ekstra cremet!
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og tomat, og steg videre i 1-2 min.
Sænk til middel varme. Tilsæt pasta, et skvæt pastavand, æggeblanding, laks og citronskal, og lad simre under omrøring i 2 min. Tilsæt salt* [1 tsk | 2 tsk], et stort nip peber* og eventuelt mere pastavand, hvis saucen er for tyk. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden!
Anret laksepasta i dybe tallerkener. Drys med dild.