Skip to main content
Røget laksepasta

Røget laksepasta

med cremet flødesauce og stegte grøntsager

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med færdigrøget laks, som vi steger med hvidløg, zucchini og tomater, og som vi derefter koger sammen med æg, fløde og ost. Vi blander derefter den vidunderligt cremede laksesauce med spaghetti! Hvis der skulle blive rester, smager det også fantastisk koldt dagen efter!

Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Dild

½ stk

Zucchini

1 stk

Citron, økologisk

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

1 tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)950 kcal
Energi (kJ)3976 kJ
Fedt36.4 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat107.6 g
Sukker14.3 g
Kostfibre6.5 g
Protein43.6 g
Kolesterol0.2 mg
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og tomat i 2 cm tern. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak dild fint. Hak laks groft.

Lav æggeblanding
3

Pisk madlavningsfløde, æggeblomme* [2 stk I 4 stk], finrevet ost, kyllingebouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Ved kun at bruge æggeblommen bliver saucen ekstra cremet!

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og tomat, og steg videre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Sænk til middel varme. Tilsæt pasta, et skvæt pastavand, æggeblanding, laks og citronskal, og lad simre under omrøring i 2 min. Tilsæt salt* [1 tsk | 2 tsk], et stort nip peber* og eventuelt mere pastavand, hvis saucen er for tyk. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden!

Server
6

Anret laksepasta i dybe tallerkener. Drys med dild.