topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli

Ravioli

med cremet svampesauce & sprød grønkål

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

200 g

Champignon

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Finrevet ost

1 stk

Løg

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)223 kcal
Energi (kJ)933 kJ
Fedt15.68 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat9.63 g
Sukker7 g
Protein7.35 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Skær svampe og løg i tynde skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Steg grøntsager
2

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini, løg og svampe med et nip salt* i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min.

Bag grønkål
3

Fordel grønkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt*, og vend sammen. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød. TIP: Hold godt øje med grønkålen i ovnen. Den kan hurtigt blive brændt.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Kog ravioli
5

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra. Tilsæt ravioli og halvdelen af grønkål til panden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt*.

Server
6

Anret svamperavioli i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med resterende grønkål.