HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRavioli
topBanner
Ravioli

Ravioli

med cremet svampesauce, sprød grønkål & solsikkefrø

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost, friskmalet sort peber, og solsikkefrø for god tyggemodstand.

Tags:VegetariskHurtigUnder 650 kcal
Allergener:sellerimælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grønkål, skåret

20 g

Madlavningsfløde

efter behov

Champignon

Zucchini

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Løg

Hvidløgsfed

Solsikkefrø

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdermælk, æg, gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)272.2947 kJ
Kalorier (kcal)65.08 kcal
Fedt5.306 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat1.62 g
Sukker0.4 g
Protein2.19 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær svampe og løg i tynde skiver. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

2

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, løg og svampe med et nip salt* i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

3

Fordel grønkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt*. Vend sammen. Drys med solsikkefrø. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød. TIP: Hold godt øje med grønkålen i ovnen. Den kan hurtigt blive brændt.

4

Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon til panden. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

5

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra. Tilsæt ravioli og 1/2 grønkål til panden med svampesauce. Vend sammen. Smag til med salt*.

6

Anret svamperavioli i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med solsikkefrø og resterende grønkål.