topBanner
Ravioli

Ravioli

med cremet svampesauce, sprød grønkål & solsikkefrø

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost, friskmalet sort peber, og solsikkefrø for god tyggemodstand.

Tags:VegetariskHurtigUnder 600 kcal
Allergener:ægglutenmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholderæg, gluten, mælk)

200 g

Champignon

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

50 g

Grønkål, skåret

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Solsikkefrø

1 stk

Løg

½ stk

Zucchini

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2473 kJ
Kalorier (kcal)591 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt16 g
Kulhydrat50 g
Sukker11 g
Protein27 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft.

Skær svampe og løg i tynde skiver.

Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

2

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg zucchini, løg og svampe med et nip salt* i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

3

Fordel grønkål på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt*. Vend sammen. Drys med solsikkefrø.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød.

TIP: Hold godt øje med grønkålen i ovnen. Den kan hurtigt blive brændt.

4

Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon til panden. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt* og peber*.

5

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'.

Hæld vand fra.

Tilsæt ravioli og 1/2 grønkål til panden med svampesauce. Vend sammen.

Smag til med salt*.

6

Anret svamperavioli i dybe tallerkener.

Drys med revet ost.

Top med solsikkefrø og resterende grønkål.