Bagte kartofler og pulled pork
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Bagte kartofler og pulled pork

med toppings i regnbuens farver og Hello Sunrise-dressing

Begiv dig ud på en farverig madoplevelse med vores Bagte kartofler og pulled pork. Denne opskrift giver dig mulighed for at bygge din egen bagte kartoffel med dit yndlingstopping og eksperimentere med nye smage og teksturer. Gør dit spisebord til en legeplads for kulinarisk udfoldelse!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

300 g

Pulled pork

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

150 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3125 kJ
Kalorier (kcal)747 kcal
Fedt39.4 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat60.7 g
Sukker13.9 g
Protein42.8 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler, og prik huller på skæresiden med en gaffel.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

3

Skær agurk i 1 cm tern.

Hak persille fint.

Riv gulerod groft.

4

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

5

Bland fraiche og Hello Sunrise i en lille skål.

Bland gulerod, olivenolie, sukker og et nip salt i en mellemstor skål.

6

Anret pulled pork, agurk, gulerod, dressing, persille, syltede rødløg og gouda i små skåle.

Brug en gaffel til at åbne og løsne kartoflernes indmad.

Fyld med gouda og øvrige toppings.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image