Begiv dig ud på en farverig madoplevelse med vores Bagte kartofler og pulled pork. Denne opskrift giver dig mulighed for at bygge din egen bagte kartoffel med dit yndlingstopping og eksperimentere med nye smage og teksturer. Gør dit spisebord til en legeplads for kulinarisk udfoldelse!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
300 g
Pulled pork
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
150 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Sukker til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler, og prik huller på skæresiden med en gaffel.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Skær agurk i 1 cm tern.
Hak persille fint.
Riv gulerod groft.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Bland fraiche og Hello Sunrise i en lille skål.
Bland gulerod, olivenolie, sukker og et nip salt i en mellemstor skål.
Anret pulled pork, agurk, gulerod, dressing, persille, syltede rødløg og gouda i små skåle.
Brug en gaffel til at åbne og løsne kartoflernes indmad.
Fyld med gouda og øvrige toppings.