topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Quinoasalat

Quinoasalat

med halloumi, tomat & persille

Denne mættende supersalat er fuld af delikatesser, og vores dygtige kok Sophie har virkelig ramt hovedet på sømmet med gyldenstegte halloumiskiver, tomat og quinoa blandet med frisk persille og forårsløg. Top din quinoasalat med cremet citronsauce og crunchy græskarfrø, og nyd hver mundfuld af denne velsmagende og friske sommersalat.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Quinoa

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Halloumi

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

1 stk

Citron

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

75 g

Fraiche

1 stk

Tomat

25 g

Honning

4 g

Panamad

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)440 kcal
Energi (kJ)1843 kJ
Fedt29.01 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat15.06 g
Sukker12.7 g
Protein25.93 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog quinoa
1

Bring en gryde med vand* i kog. Tilsæt grøntsagsbouillon og Panamad. Tilsæt quinoa. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min. Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

Forbered halloumi
2

Skær halloumi i skiver (2 cm).

Forbered grøntsager
3

Hak tomat groft. Hak peberfrugt og agurk groft. Skær citron i både. Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg i 2 min på hver side. Tilsæt honning, når der er 1 min tilbage.

Bland quinoasalat
5

Bland et stort skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Tilsæt quinoa, tomat, peberfrugt, agurk, forårsløg og persille (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen.

Server
6

Anret quinoasalat på tallerkener. Top med halloumi, citrondressing, græskarkerner og resterende persille. Server med citronbåde.