HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconQuinoasalat
topBanner
Quinoasalat

Quinoasalat

med halloumi, tomat & persille

Denne mættende supersalat er fuld af delikatesser, og vores dygtige kok Sophie har virkelig ramt hovedet på sømmet med gyldenstegte halloumiskiver, tomat og quinoa blandet med frisk persille og forårsløg. Top din quinoasalat med cremet citronsauce og crunchy græskarfrø, og nyd hver mundfuld af denne velsmagende og friske sommersalat.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:sellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Quinoa

200 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

25 g

Gul peberfrugt

4 g

Forårsløg

Citron

Bredbladet persille

Græskarkerner

Agurk

Fraiche

(Indeholdermælk)

Tomat

Honning

Panamad

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1842.5289 kJ
Kalorier (kcal)440.375 kcal
Fedt29.0085 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat15.0575 g
Sukker12.7 g
Protein25.93 g
Salt3.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Tilsæt grøntsagsbouillon og Panamad. Tilsæt quinoa. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min. Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

2

Skær halloumi i skiver (2 cm).

3

Hak tomat groft. Hak peberfrugt og agurk groft. Skær citron i både. Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg i 2 min på hver side. Tilsæt honning, når der er 1 min tilbage.

5

Bland et stort skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Tilsæt quinoa, tomat, peberfrugt, agurk, forårsløg og persille (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen.

6

Anret quinoasalat på tallerkener. Top med halloumi, citrondressing, græskarkerner og resterende persille. Server med citronbåde.