Pulled bean tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled bean tacos

Pulled bean tacos

med cajunkrydret coleslaw og spicy jalapeno

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Gerste
Egg
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

8 stk

Små tortillabrød

75 g

Snittet kålsalat

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

½ stk

Løg

4 g

Ay Cajun-ba

50 g

Mayonnaise

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3576 kJ
Kalorier (kcal)855 kcal
Fedt39.7 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat79.6 g
Sukker12.1 g
Kostfibre8.5 g
Protein40.3 g
Salt5.1 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). 

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak tomat og løg [1/2 stk, 2P] fint.

Skær jalapeno i tynde skiver. 

Hak koriander groft.

Skær lime i både. 

Steg bønner
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt pulled beans med Tex-Mex, et skvæt vand, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.

Lav tomatsalsa
3

Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft og koriander i en skål, og krydr med et nip salt og peber.

Bland snittet kålsalat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.

Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. 

Top med jalapeno.

TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.