Pulled bean bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled bean bowl

Pulled bean bowl

med peberfrugtcouscous og dilddressing

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med farvestærk peberfrugtcouscous danner bunden. Vi topper med frisk tomat og agurk og en cremet dilddressing!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Æg
Byg
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Dild

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)670 kcal
Energi (kJ)2804 kJ
Fedt28.7 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat57.6 g
Sukker13 g
Protein40.1 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg hvidløg og peberfrugt
1

Skær peberfrugt i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg og peberfrugt i 30 sek. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon, Mamas Favorit og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og bring i kog.

 

Kog couscous
2

Tilsæt couscous og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat og agurk i 1 cm tern. Hak dild groft.

 

Steg pulled beans
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans med et nip salt* og peber* i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.

 

Bland dilddressing
5

Bland dild, fraiche og et nip salt* og peber* i en lille skål. Bland agurk, tomat og eventuelt en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

 

Server
6

Anret peberfrugtcouscous i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med dilddressing.