Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med farvestærk peberfrugtcouscous danner bunden. Vi topper med frisk tomat og agurk og en cremet dilddressing!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Dild
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 1)
Skær peberfrugt i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg og peberfrugt i 30 sek. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon, Mamas Favorit og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og bring i kog.
Tilsæt couscous og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær tomat og agurk i 1 cm tern. Hak dild groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans med et nip salt* og peber* i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.
Bland dild, fraiche og et nip salt* og peber* i en lille skål. Bland agurk, tomat og eventuelt en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret peberfrugtcouscous i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med dilddressing.