HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Bean Bowl
topBanner
Pulled bean bowl

Pulled bean bowl

med peberfrugtcouscous og dilddressing

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med farvestærk peberfrugtcouscous danner bunden. Vi topper med frisk tomat og agurk og en cremet dilddressing!

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:glutenselleriægsojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Couscous

(Indeholdergluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

240 g

Pulled beans

(Indeholdergluten, æg, soja)

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Dild

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

½ tsk

Salt* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)670.2 kcal
Energi (kJ)2804.1169 kJ
Fedt28.701 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat57.5997 g
Sukker13 g
Protein40.076 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær peberfrugt i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg og peberfrugt i 30 sek. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon, Mamas Favorit og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og bring i kog.

 

2

Tilsæt couscous og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Skær tomat og agurk i 1 cm tern. Hak dild groft.

 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans med et nip salt* og peber* i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.

 

5

Bland dild, fraiche og et nip salt* og peber* i en lille skål. Bland agurk, tomat og eventuelt en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

 

6

Anret peberfrugtcouscous i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med dilddressing.