
Prosciutto wrapped pork tenderloin
with oyster mushrooms and truffle mash
Allergener:
Mælk
•Sulfitter
•Hvede
•Gluten
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
250 g
Svinemørbrad
200 g
Østershatte
2 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
8 ml
Trøffelolie
50 g
Prosciutto
500 g
Bagekartoffel
1 pose
Estragon
4 g
Kyllingebouillon
150 g
Broccolini
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
25 g
Panko
(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 5)
½ dl
Vand (trin 5)
•Bageplade
•Stegepande
•Gryde
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6