HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPestotoppet Gnocchi
topBanner
Pestotoppet gnocchi

Pestotoppet gnocchi

med bagt broccoli og syrlig salat

Forkæl familien med pestotoppet gnocchi med bagt broccoli og syrlig salat. Vi steger gnocchi sprøde og gyldne, mens broccoli bages til perfektion i ovnen. Vi topper gnocchi og broccoli med hjemmelavet pesto med hvidløg, basilikum, persille, ost og mandler. Den syrlige salat med salatblade, cherrytomater og agurk giver en skøn kontrast.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:glutennøddermælkægsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

350 g

Gnocchi

(IndeholderglutenKan indeholdesoja, sennep)

1 pose

Bredbladet persille

1 pose

Basilikum

½ stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

250 g

Broccoli

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

12 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 spsk

Olivenolie* (trin 4)

1 spsk

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)620.885 kcal
Energi (kJ)2597.7827 kJ
Fedt28.1922 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat66.7008 g
Sukker7.3 g
Protein21.0243 g
Salt2.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær broccoli i 2 cm buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil bløde.

2

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Halver cherrytomater. Skær agurk i tynde, halve skiver. Bland salat, cherrytomater og agurk i en mellemstor skål.

3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en tallerken. Hæld olivenolie* i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

4

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak basilikum, persille og mandler meget fint. Bland hvidløg, basilikum, persille, halvdelen af mandler og halvdelen af finrevet ost i en mellemstor skål. Tilsæt olivenolie* [2,5 spsk | 5 spsk] og vand* [1 spsk | 2 spsk], og smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt mere vand, hvis pestoen er for tyk.

5

Tilsæt balsamico og et stort nip salt* og peber* til skålen med salat, og vend sammen, når gnocchien og broccolien næsten er færdige. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie*.

6

Anret gnocchi og broccoli på tallerkener. Top med pesto. Drys med resterende finrevet ost og mandler. Server med salat.