topBanner
Pasta Ratatouille

Pasta Ratatouille

med aubergine & basilikum

Hvad med vegetarisk aftensmad i aften? Ratatouille med pasta er en virkelig lækker ret at forgylde din hverdag med. Stegte grøntsager, hvor lækre smagsnuancer er blevet lokket frem, forener sig pænt med en smagsrig tomatsauce og mættende tagliatelle. Frisk basilikum giver retten farve og friskhed, og lagret ost giver både salthed og umami, hvilket yderligere øger smagsintensiteten. Mums!

Tags:VegetariskUnder 600 kcal
Allergener:sulfittermælkægsellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

½ stk

Aubergine

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Basilikum

300 g

Tomatsauce

(Indeholdersulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

250 g

Tagliatelle

(Indeholderæg, gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2291 kJ
Kalorier (kcal)548 kcal
Fedt10 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat87 g
Sukker24 g
Protein21 g
Salt5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær aubergine [1/2 stk, 2 pers.], tomat og peberfrugt i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum groft.

2

Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.].

Si vand fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde ved middelhøj varme.

Steg løg, aubergine med et nip salt* i 3-4 min.

Tilsæt peberfrugt og tomat. Steg i 3-4 min.

Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

4

Tilsæt tomatsauce, grøntsagsbouillon, pastavand, basilikum (gem lidt til anretning) og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.].

5

Vend pasta i panden med tomatsauce og grøntsager. Lad simre i 3-5 min.

6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med revet ost og resterende basilikum.