Skip to main content
Pasta Caponata

Pasta Caponata

med aubergine og timian

4.1
(191)

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Tagliolini passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og chili.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

250 g

Tagliolini

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

1 stk

Rød chili

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)175 kcal
Energi (kJ)732 kJ
Fedt6.4 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat17.2 g
Sukker15.8 g
Kostfibre9.1 g
Protein9.1 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chili i tynde skiver. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.

Steg løg
3

Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl I 2 dl] , og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og et nip salt* til gryden med kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Tilsæt pasta
5

Vend bagte grøntsager og tomatsauce i gryden med pasta. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.