topBanner
Pasta Caponata

Pasta Caponata

med aubergine og timian

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Tagliolini passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og chili.

Tags:VegetariskUnder 600 kcal
Allergener:selleriægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

250 g

Tagliolini

(Indeholderæg, gluten)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Gul peberfrugt

½ stk

Aubergine

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

1 stk

Chili

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2363 kJ
Kalorier (kcal)565 kcal
Fedt10 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat89 g
Sukker28 g
Protein26 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chili i tynde skiver. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.

3

Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.

4

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl I 2 dl] , og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og et nip salt* til gryden med kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

5

Vend bagte grøntsager og tomatsauce i gryden med pasta. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.