topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta Arrabiata

Pasta Arrabiata

med bacon & basilikum

Skøn hygge mad som kommer at elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med det dejlige navn Arrabiata. Vi laver en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, peberfrugt, tomater og oksebouillon. Samtidig koger vi pasta, som vi derefter blander med saucen, og derefter tilføjer vi lidt sukker og smør, som fremhæver alle de gode smager. Vi topper med ost og chili, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Hakkede tomater

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

1 g

Chiliflager

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

4 g

Oksebouillon

1 stk

Skalotteløg

2 stk

Hvidløgsfed

125 g

Bacon, skiver

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

1 tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)758 kcal
Energi (kJ)3172 kJ
Fedt18.41 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat111.84 g
Sukker18 g
Protein31.44 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Hak skalotteløg fint. Hak peberfrugt groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak tomat groft. Hak bacon groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta og et nip salt* til gryden med kogende vand*, og kog i 7-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil sprød.

Lav sauce
3

Tilsæt skalotteløg, peberfrugt og tomat, og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt oksebouillon, hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og pastavand, og lad simre i 2-3 min.

Hak basilikum
4

Hak basilikum groft.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt en klat smør* og sukker* [1 tsk | 2 tsk] til panden, og smag til med salt* og peber*. Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og et nip chiliflager. Top med basilikum.TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.