
Skøn hygge mad som kommer at elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med det dejlige navn Arrabiata. Vi laver en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, peberfrugt, tomater og oksebouillon. Samtidig koger vi pasta, som vi derefter blander med saucen, og derefter tilføjer vi lidt sukker og smør, som fremhæver alle de gode smager. Vi topper med ost og chili, og så er maden klar!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ pakke
Hakkede tomater
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
1 g
Chiliflager
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
4 g
Bouillon
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
125 g
Bacon, skiver
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
efter behov
Smør (trin 5)
1 tsk
Sukker (trin 5)

Bring en stor gryde med vand* i kog. Hak skalotteløg fint. Hak peberfrugt groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak tomat groft. Hak bacon groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Tilsæt pasta og et nip salt* til gryden med kogende vand*, og kog i 7-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil sprød.

Tilsæt skalotteløg, peberfrugt og tomat, og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt oksebouillon, hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og pastavand, og lad simre i 2-3 min.

Hak basilikum groft.

Tilsæt en klat smør* og sukker* [1 tsk | 2 tsk] til panden, og smag til med salt* og peber*. Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og et nip chiliflager. Top med basilikum.TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

