Pankopaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret sej

Pankopaneret sej

med bagte kartoffelbåde og saftig mangosalat

Skøn opskrift på pankopaneret sej med sprøde kartoffelbåde. Når kartoflerne er i ovnen, har vi tid til at mikse en spændende mangosalat sammen, der får sødme af mango, sprødhed af kål og syre af ​​citron. Vi serverer vores fisk, kartofler og grøntsager med sort sesammayonnaise, som er perfekt til både sej og kartofler.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 stk

Lime

½ stk

Rød chili

½ stk

Mango

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2612 kJ
Kalorier (kcal)624 kcal
Fedt19.2 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat81.6 g
Sukker17 g
Protein34.3 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Forbered råvarer
2

Imens, skær lime i både.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og salt i en tredje dyb tallerken.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middel varme, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav mangosalat
5

Imens, bland snittet kålsalat, mango, limesaft og et nip salt og peber i en stor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret kartofler, mangosalat og fisk på tallerkener.

Top med chili.

Server med sesammayonnaise og limebåde.