Pankopaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret sej

Pankopaneret sej

med bagte kartoffelbåde og saftig mangosalat

Skøn opskrift på pankopaneret sej med sprøde kartoffelbåde. Når kartoflerne er i ovnen, har vi tid til at mikse en spændende mangosalat sammen, der får sødme af mango, sprødhed af kål og syre af ​​citron. Vi serverer vores fisk, kartofler og grøntsager med sort sesammayonnaise, som er perfekt til både sej og kartofler.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Soja
Sesam
Æg
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

½ stk

Lime

½ stk

Rød chili

½ stk

Mango

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)693 kcal
Energi (kJ)2899 kJ
Fedt26.3 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat80.9 g
Sukker17 g
Protein34.4 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Skræl mango [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm tern.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle. Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og salt* [1/4 tsk | 1/2 stk] i en tredje dyb tallerken. Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middel varme, når kartoflerne har 5 min tilbage. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Lav mangosalat
5

Bland et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend snittet salat, mango og eventuelt en smule olivenolie* i skålen.

Server
6

Anret kartofler, mangosalat og fisk på tallerkener. Top med chili. Server med sesammayonnaise og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image