Skip to main content
Pankopaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret kuller

Pankopaneret kuller

med tatarsauce og glaskålsalat

Vi gætter på, at du har glædet dig til at lave denne fantastiske opskrift, lige siden du så den spændende titel. Nu er det tid, vi pankopanerer vores dejlige kuller, og steger den vidunderligt sprød. Samtidig bager vi sprøde kartoffelbåde, og laver en frisk glaskålsalat med spinat, æble og citron. Vi topper herlighederne med hjemmelavet tatarsauce med skalotteløg, citron, estragon og mayonnaise.

Tags:
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Egg
Senf
Pesce

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

25 g

Panko

½ stk

Skalotteløg

50 g

Mayonnaise

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

250 g

Kuller

1 stk

Estragon

½ stk

Glaskål, hvid

½ stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Sukker til syltning

¼ spsk

Olie til salat

1 stk

Æg til panering

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2908 kJ
Kalorier (kcal)695 kcal
Fedt24.5 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat77.4 g
Sukker11.6 g
Kostfibre11.6 g
Protein42.6 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.5 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav tatarsauce
2

Imens, hak skalotteløg fint.

Skær citron i både.

Pluk og hak estragon fint.

Bland skalotteløg, salt, sukker og et skvæt citronsaft i en lille skål.

Vend estragon og mayonnaise i skålen lige inden servering.

Lav glaskålsalat
3

Skyl spinat.

Skræl glaskål, og skær i tynde 1/2 cm stave.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland spinat, glaskål, æble og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Vend olivenolie og et skvæt citronsaft i skålen lige inden servering.

Paner fisk
4

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, salat og kartofler på tallerkener.

Server med tatarsauce.