Vi gætter på, at du har glædet dig til at lave denne fantastiske opskrift, lige siden du så den spændende titel. Nu er det tid, vi pankopanerer vores dejlige kuller, og steger den vidunderligt sprød. Samtidig bager vi sprøde kartoffelbåde, og laver en frisk glaskålsalat med spinat, æble og citron. Vi topper herlighederne med hjemmelavet tatarsauce med skalotteløg, citron, estragon og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
25 g
Panko
½ stk
Skalotteløg
50 g
Mayonnaise
30 g
Spinat
500 g
Kartofler
250 g
Kuller
1 stk
Estragon
½ stk
Glaskål, hvid
½ stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Sukker til syltning
¼ spsk
Olie til salat
1 stk
Æg til panering
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til panering
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, hak skalotteløg fint.
Skær citron i både.
Pluk og hak estragon fint.
Bland skalotteløg, salt, sukker og et skvæt citronsaft i en lille skål.
Vend estragon og mayonnaise i skålen lige inden servering.
Skyl spinat.
Skræl glaskål, og skær i tynde 1/2 cm stave.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland spinat, glaskål, æble og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend olivenolie og et skvæt citronsaft i skålen lige inden servering.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fisk, salat og kartofler på tallerkener.
Server med tatarsauce.