Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med ovnstegte kartofler med sesamfrø, en frisk salat med mango, agurk og chili, og cremet purløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
300 g
Kartofler
½ stk
Rød chili
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Svinekamfilet
1 pose
Purløg
½ stk
Mango
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællede) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak agurk groft.
Skær mango over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Hak purløg fint.
Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko, sesamfrø og salt i en anden dyb tallerken.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kødet ikke sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, bland yoghurt, halvdelen af purløg og salt i en lille skål.
Bland mango, agurk og chili i en mellemstor skål, og krydr med salt og et nip peber.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.
Anret svinekød, kartofler og salat på tallerkener.
Drys med resterende purløg.
Server med purløgsyoghurt.