Panko- og sesampaneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panko- og sesampaneret svinekød

Panko- og sesampaneret svinekød

med ovnstegte kartofler og purløgsyoghurt

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med ovnstegte kartofler med sesamfrø, en frisk salat med mango, agurk og chili, og cremet purløgsyoghurt.

Tags:
Børnevenlig
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Æg
Sennep
Sesam
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

1 pose

Purløg

300 g

Svinekamfilet

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

½ stk

Mango

½ stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2667 kJ
Kalorier (kcal)637 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat60.4 g
Sukker15.5 g
Protein43.2 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

 

Forbered råvarer
2

Imens, hak agurk groft.

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Hak purløg fint.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Paner svinekød
3

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko, sesamfrø og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kødet ikke sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Bland purløgsyoghurt
5

Imens, bland yoghurt, halvdelen af purløg og salt i en lille skål.

Bland mango, agurk og chili i en mellemstor skål, og krydr med salt og peber.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og salat på tallerkener.

Drys med resterende purløg.

Server med purløgsyoghurt.