topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret torsk

Paneret torsk

med æble-fennikelsalat og sennepsmayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Har du aldrig prøvet at lave remoulade? Vi lover at den smager langt bedre end den købte. Til vores remoulade skal vi selvfølgelig have paneret torsk med skønne krydderier, og hjemmelavede fritter. En skøn kontrast til den lidt tunge mad er en frisk æble-fennikelsalat med citron.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

½ stk

Citron

1 stk

Æble

½ stk

Fennikel

1 pose

Dild

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ g

Oregano, tørret

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3591 kJ
Kalorier (kcal)858 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat87 g
Sukker16.3 g
Protein37.7 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pakke, 2P] og salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Skær æble i små tern.

Skær fennikel [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Hak dild fint.

Lav æble-fennikelsalat
3

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et skvæt citronsaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Tilsæt fennikel og æble, og vend sammen.

Forbered fisk
4

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og Hvide Løjer & Urter i en tredje dyb tallerken. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt. 

Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, bland mayonnaise, sennep [1/2 pakke, 2P], dild, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt i en lille skål.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Server
6

Anret fisk, fritter og æble-fennikelsalat på tallerkener.

Server med sennepsmayonnaise.