topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret sej

Paneret sej

med appelsinsalat & fritter

Hvordan lyder hjemmelavede fiskepinde og hjemmelavede pommes frites til aftensmad? Her er en simpel opskrift, der vil guide dig trin for trin, så du lykkes galant med disse favoritter. Server med en forfriskende salat af anis smagende fennikel, appelsin og kålblanding, samt sennep aioli. Det her smager altså virkelig godt, hvis vi selv må sige det!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

½ pose

Kørvel

250 g

Sej

1 stk

Appelsin

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Hvide Løjer & Urter

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)334 kcal
Energi (kJ)1398 kJ
Fedt27.55 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat14.84 g
Sukker2.1 g
Protein5.85 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered fisk
2

Skær appelsin i tern. Hak kørvel [1/2 pose, 2 pers.] fint. Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Paner fisk
3

Bland panko og Hvide Løjer & Urter med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend fisk i æg og derefter i panering. Stil til side på en ren tallerken. TIP: 4 pers.: Fordel paneringen i to dybe tallerkener i stedet for en, og vend fisken af to omgange. Det forhindrer paneringen i at klistre for meget. 

Steg fisk
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav appelsinsalat
5

Bland appelsin, snittet salat og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Bland aioli, sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og kørvel i en lille skål. TIP: Tilsæt mere sennep, hvis du kan lide smagen!

Server
6

Anret fisk, fritter og fennikelsalat på tallerkener. Server med sennepsaioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image